Prima Linea - Cactus

Vuonna 2020 vastauksena vallitsevaan maailman kriisiin Miomojo alkoi suunnitella uusia, entistä eettisempiä ja kestävämpiä tuotantomenetelmiä sekä materiaaleja. Uusi kokoelma huokuu innovaatioita, huolellisuutta sekä tyyliä! Tämä viimeistä tikkiä myöten suunniteltu kokoelma on valmistettu kaktusnahasta. Italiassa suunniteltu sekä valmistettu mallisto toimii edelläkävijänä modernin muodin eettisyydessä sekä ekologisuudessa

Kaktusnahka on kuin normaalia nahkaa, mutta täysin vegaanista. Yhteistyössä Adriánin ja Marten kanssa Miomojo lanseerasi tämän upean materiaalin, joka on valmistettu Meksikossa kasvavasta nopal-kaktuksesta. Kaktusnahka on orgaanista, osittain biohajoavaa, erittäin pehmeää, kestävää sekä korkealaatuista.

Katso malliston laukut täältä >

Prima Linea - Apple

Apple on vuoden 2020 toinen mallisto, joka ilmentää myös Miomojon periaatteita täydellisesti. Prima Linea AppleSkin mallisto on valmistettu Italian Trentino Alto Adige -alueelta tulevista omenoista. Koska Miomojo keskittyy erityisesti kierrätettyihin materiaaleihin, nämä laukut on valmistettu vielä tarkemmin elintarviketeollisuuden ylijäämäomenoista, kuten omenankuorista ja karasta, jotka päätyisivät muuten tuhottaviksi.

Kokoelma ilmentää kaikessa kauneudessaan ja nerokkuudessaa Miomojon ydinsanomaa: vastuullisen muodin tuottamista, jossa pois heitettävät materiaalit muunnetaan rikkaudeksi ja tyyliksi! AppleSkin on Cactuksen tapaan suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

Katso malliston laukut täältä >

irresistibile

Irresistibile laukku- ja reppumallisto on Miomojon kannanotto kasvavaan muovijätteen määrään. Niin ikävää kuin se onkin, muovi on tullut osaksi maapalloamme ja sen poistaminen on haastavaa, mutta ei mahdotonta.

Miomojo Irresistible malliston tuotteet on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, joita on kerätty maapallomme vesistöistä ja maasta. Tyylikkäät Unisex laukut, reput ja kassit ovat nimensä mukaan vastustamattomia sopien moderneille miehille ja naisille. Malliston kaikki tuotteet on valmistettu lähes 100% vedenpitäviksi käännettyjä vetoketjuja myöten.

Katso malliston laukut täältä >

energica

Suomalaiset, kuten italialaisetkin, rakastavat kahvia. Suomessa juodaan vuosittain noin 10 kg kahvia asukasta kohden. Koko maailman tasolla raakakahvia tuotetaan noin 150 miljoonaa säkillistä! Mutta mihin käytetyt kahvinporot laitetaan?

Miomojo Energica mallisto hyödyntää tuotannossa käytettyjä kahvinporoja, josta on kehitetty innovatiivinen ja kestävä materiaali. Laukkujen ulkopinnassa yhdistyvät kierrätetyn kahviporon, puuvillan ja viskoosin parhaat ominaisuudet. Miomojon vuori on 100% kierrätettyä materiaalia, joka on valmistettu pois heitetyistä muovipulloista.

Katso malliston tuotteet täältä >

moderna

Merien ja vesistöjen suojelusta on tullut iso osa kestävää kehitystä. Niin ikävää kuin se onkin, muovia, jätettä sekä kemikaaleja kertyy meriin ja vesistöihin. Niiden poistaminen on haastavaa, mutta ei mahdotonta.

Miomojon La Moderna malliston tuotteet on valmistettu materiaaleista, joihin on käytetty kalastusverkkoja, muovijätettä sekä tekstiilijätettä. Kierrätetyistä materiaaleista valmistetut tuotteet ovat täydellinen kannanotto planeettamme puolesta. Miomojo on sitoutunut luopumaan vuoteen 2022 mennessä kokonaan uudesta polyesterista sekä nylonista ja keskittymään ainoastaan kierrätettyihin materiaaleihin.
 

Katso malliston laukut täältä >

essential

Essential-malliston laukut ja reput on suunniteltu monikäyttöisiksi ja tyylikkäiksi käyttötavaroiksi arkeen.

Essential on ehdottomasti Miomojon suosituin mallisto, sillä ne sopivat käytettäviksi päivittäin, töissä ja vapaa-aikana. Materiaalit ovat erittäin kestäviä ja mallit monikäyttöisiä sekä tarpeisiin mukautuvia.

Katso malliston laukut ja reput täältä >

ethicool

Ethicool-mallisto on elegantti ja tyylikäs laukkumallisto jokaiselle modernille käyttäjälle, joka haluaa ulkoasuunsa myös vivahteen klassisuutta.
 
Kaunis ja nerokkaasti suunniteltu mallisto on syntynyt Italian Bergamossa ja on 100% vegaaninen. Malliston kaikki laukut sopivat melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen.
 

Katso malliston tuotteet täältä >

la divina

La Divina -malliston kauniit ja tyylikkäät laukut on suunniteltu työhön ja arkeen moderneille naisille.

Todella kauniit sarjan mallit ovat 100% vegaanisia.
 

Katso malliston tuotteet täältä >

globetrotter

Globetrotter-mallisto luotiin ensiaskeleeksi kohti 100% kierrätettyjä materiaaleja. Miomojo on sitoutunut luopumaa vuoteen 2022 mennessä kokonaan uudesta nylonista ja polyesterista.
Globetrotter tuotteiden materiaaleista 40% on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, kuten kalastusverkoista sekä muovi- ja tekstiilijätteestä.
 

Katso malliston tuotteet täältä >