miomojo - vastuullista muotia


miomojo rakentaa parempaa maailmaa

Italialaisen Miomojon visio on luoda entistä parempi ja kestävämpi maailma - niin ihmisille kuin eläimille.

Miomojo on syntynyt Bergamon sydämessä Italiassa, jossa luodaan innovatiivisia tuotteita ennennäkemättömillä materiaaleilla.

Miomojo on todistanut, että muoti voi olla myös vastuullista.


100% vegaanisia laukkuja

Miomojon laukkujen tuotantoon ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä materiaaleja - vain keinonahkaa. Suurin osa mm. käytetystä polyesteristä on kierrätettyä.

Miomojo käyttää uudenlaisia kierrätettyjä materiaaleja, kuten käytetyistä kahvinporoista valmistettua tekstiiliä sekä kierrätetyistä muovipulloista sekä haamuverkoista tehtyä kangasta.

Miomojon uusimmat mallistot, Prima Linea Apple ja Cactus, on valmistettu elintarviketeollisuudelta yli jääneestä omenasta sekä Meksikolaisesta kaktuksesta.


eläinten ja ihmisten asialla

Miomojon vanhemmat mallistot suunnitellan Italiassa ja valmistetaan Kiinassa Miomojon omalla yhteistyökumppanilla. Miomojon oma työntekijä valvoo tuotantoa päivittäin.

Miomojon tehtaat ovat BSCI-auditoituja sekä SA8000-sertifioituja. Tällä tavoin Miomojo kykenee varmistamaan, että heidän käyttämissään tuotantolaitoksissa on turvalliset ja oikeudenmukaiset työolot läpi koko toimitusketjun.

Uudet mallistot on aiemmista poiketen niin suunniteltu, mutta myös valmistettu, Italiassa.

Lisäksi 10% Miomojon tuotosta lahjoitetaan suoraa eläinten hyvinvoinnin tukemiseen erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.